DAGENS VIDEO: «Arrangert ekteskap er butikk»

INNENRIKS

Hun har skapt norsk samtidshistorie. Jeanette er modig. Hennes skarpe og klare tanker har gang på gang i nyere norsk historie vakt oppsikt. Nå kan du selv høre og se henne forklare hvorfor integrering av muslimer generelt har havarert.

Videoen er hentet fra Youtube-kanalen til Rights.no.

 • Hans Hansen

  Arrangerte ekteskap? Tja, kanskje en god ide for bygde-Norge? Sånn at ensomme norske bygdegutter raskt kan få seg ei fjong berte i sengekammeret:)

  Blir jo trist å bare søke ut i fjosen hver gang ensomheten blir for tung:(

  • Ellinor Nerbø

   For en TOSK du er,!! FY for en tankegang..skitten fantasi du har…kanskje du er en sånn «bygdegutt» som du beskriver som ikke finner noen «budeie»??SE heller hva videoen besto av SÅ kan du begynne å tenke..

   • invernes

    Han er nok enig dette var en vits om galskapen.

    • Hans Hansen

     :-)))

 • invernes

  Det sier seg selv at dette eksperimentet som politikerne holder på med vil gå galt til slutt.

 • Ellinor Nerbø

  For å si det på en litt annen måte; Her i landet så hadde man også foreldre som «fant»ektefelle til sine barn på den måten at om man fant de selv så måtte foreldrene godta dem om de hadde midler nok. Da var det vel heller fattigdommen som skulle berges for «familie-ærens» skyld for å ha noe å se frem til når barnebarna kom. For få år siden så sendte jeg inn til en lokal avis ett innlegg hvor jeg kanskje tok litt hardt i hvor jeg «lagde en fremstilling» om mulige fremtidsutsikter for muslimske krav og hva dette kunne få av konsekvenser. Tok tak i muslimske avrettingssteder i lokalmiljøet etc, bare for provokasjonens skyld, og avisen tok ikke innlegget…. jeg regnet nok med det for det ble litt «kraftig kost, men jeg advarte jom at dette var tenkte tilfeller… Redaktøren kommenterte ikke tilsvar på noen måte selv om dette gikk i «søppelkassen».. Det er nok mye man kunne sagt men for fornuftens skyld så lar man være..

 • Ellinor Nerbø

  Islams religion blir nok noe for hard kost for meg ja… Tenk å tvinge folk til et klesplagg som «skjulested»… ikke noe for Norge det der…

  • Dette må vi finne oss i. Ellers er vi rasister.

   • Ellinor Nerbø

    Nå er jo tanken at man skal forby søskenbarnekteskap. For et muslimsk miljø som ser ut til å ha en enorm vekst, kan dette ha noe for seg. All den tid at når det er muligheter for masse-søskenbarns-ekteskap hvor misdannelser kan bli resultatet. Vi her i «vesten» som de pleier å si det, som også skal være «vantro» ut fra den islamske troen, så hender dette svært sjelden, men det skjer.. Men når dette blir inn-avlet blir dette helt feil og «farlig» til en viss grad. Man kan ikke si at å mene dette er «rasistisk», det blir nok litt feil kan man si, heller fornuftig…. Slik jeg tolket videoen, så ser jeg at nå må vi først integrere de vi har her til å SE at et liv i større frihet til selv å velge i sitt liv må stå fremst på agendaen, uten det så er dette litt sent kan man vel si… Det jeg er mer forundret over er at etnisk norske «går over» til islam, det skjønner jeg ikke, etter mitt syn må det ha på en eller annen måten «klikket for personen»…