AUSTRALIA: (VIDEO) Brutalt overfall på to hvite politikvinner – afrikansk søskenpar arrestert og siktet

DAGENS VIDEO

I Australia opplevde nylig to politikvinner på oppdrag å bli brutalt overfalt, slått og sparket av et søskenpar av afrikansk opprinnelse. Ifølge siktelsen skal søskenparet ha sparket politikvinnene i hodet. Sparkene skal ha vært så voldelige at den ene politikvinnen fikk muskler i armen ødelagt samt skader i nakken. Den afrikanske mannen skal også ha drapstruet de to hvite politikvinnene. Det skal ha vært så mange som 1200 angrep på politiet bare det siste året i Victoria, Australia.

Australia har hatt opplevd en svært stor økning i brutale ran, innbrudd, overfall og drap utført av afrikanske personer og gjenger de siste årene. I tillegg har muslimer som har bosatt seg i landet begynt å utføre terrorangrep midt handleområder og blant sivile.

 • Hans Hansen

  Trist at også Australia sliter med voldelige negre og muhammedansk terror. Internering og dødsstraff må straks tas i bruk for å få kontroll på situasjonen.

 • Frankie

  Takk og pris for kvinnelige politibetjenter.

 • invernes

  Spørsmålet er hvorfor de ikke brukte sine våpen ? her var det jo helt klart at de burde brukt sine våpen mot disse uvesene, men kvinnene var vel metoo de og.

 • invernes

  Spørsmålet er hvorfor de ikke brukte sine våpen ? her var det jo helt klart at de burde brukt sine våpen mot disse uvesene, men kvinnene var vel metoo de og.

 • Misdæderne ligner ikke ligefrem supermænd/kvinder. Spaghetti arme og en spinkel statur.
  Kvindelige politifolk, der er trænet i selvforsvar og nærkamp, bliver nedlagt og mishandlet, burde have haft overtaget.
  Kvindelige dialog politibetjente er en vits, manglende testeroton, når det kommer til magtanvendelse.
  Et malende eksempel fra Sverige, hvor en tre fire kvindelige politibetjente forgæves prøvede at overmande en enkelt mand. En ren parodi!
  Han gik derfra, hvor betjentene stod tilbage som hovedløse høns.

 • Nasjonalstaten

  Negre må ut av Australia. De hører rett og slett hjemme i Afrika .