Kilde: The Washington Free Beacon, The Sun

Mannen som slo den kvinnelige reporteren, Sheila Gunn Reid, er identifisert som Dion Bews fra Edmonton.

IDENTIFISERT: Den venstreekstreme voldsaktivisten er identfisert som Dion Bews. Bews jobber med gitarer og det går nå rykter om at alle hans kunder og kontakter har blitt informert om hans voldelige oppførsel og slag mot den kvinnelige journalisten.

TV-stasjonen The RebelMedia skal ha gått ut med en dusør på 1.000 dollar til de som kunne identifisere voldsmannen.

BLE SLÅTT: TheRebelMedia-journalisten Shila Gunn Reid fikk et ublidt møte med den tolerante venstresiden. En knyttneve i ansiktet. Den mannlige voldsaktivisten ble deretter beskyttet og skjult av kvinnelige demonstranter, som ikke mente at en mann som slår en kvinne, under en marsj for kvinners rettigheter, bør overlates til politiet. (Foto: Youtbe/TheRebelMedia).

Det som sjokkerer i tillegg til volden mot den kvinnelige journalisten, under kvinnemarsjen, var at kvinnene som sto sammen med Bews beskyttet ham og tok ham bakover blant publikum, slik at sikkerhetsvaktene ikke kunne identifisere og pågripe ham.

En slik oppførsel kan oppfattes som at ideologien sitter tyngre enn kvinners rettigheter blant de venstreorienterte aktivistene.

OPPDATERT 25.1.17. Dion Bews (34) har nå blitt siktet for vold og trusler av kanadisk politi.

Les også: Venstreekstremister brant ned limousin som tilhørte muslimsk eier

HEI! Leste du om denne saken eller så denne videoen i norske medier? Ikke vi heller. Støtt oss gjerne med en donasjon hvis du ønsker at vi fortsetter med å avsløre norske mediers mørklegging av sannheten. Nederst i artikkelen finner du også kontonummer og Paypal-konto. Tusen takk!