«Slutt å hetse pedofile» – holdt venstreekstremister opp banner hvor de beskytter barneovergripere?

Nå hører det til med til historien at venstreekstremistene påstår at det hele var et påfunn og eller stunt av høyresiden. Les mer om deres versjon av historien på det venstreekstreme nettstedet Daily Beast.

Det er uansett ikke langt unna sannheten, hvis man ser på historien til venstresiden, der flere store og godt besøkte nettaviser som Salon.com har skrevet positivt om pedofili og pedofile overgripere.

Videoen i denne saken om demonstrasjonen og banneren har virkelig fått vind i seilene på sosiale medier og en brannslukkingskampanje har startet hos venstresiden i media. Dessverre for dem avslører deres unnskyldninger og forklaringer bare mer av galskapen som ligger til grunn for deres forskrudde ideologi.

Og vi vet knapt hvor vi skal begynne å skrive om sex/pedofili-skandalene som nå daglig kommer ut fra det kloakkrørene som kaller seg Hollywood, mainstream media og Washington D.C.

Kevin Spacey, Harvey Weinstein, Roman Polanski, Woody Allen, Ben Affleck, Anthony Weiner, Mark Halperin, Jeff Bezos, George. H. W. Bush, Bill Clinton, Jeffrey Epstein, listen er uendelig lang virker det som. Det er regissører, skuespillere, journalister, politikere og tilogmed presidenter som nå ikke bare blir hengt ut av sine ofre, men som også innrømmer overgrepene. For ikke å glemme stjernene som hyller dem, som Oscar-vinner Meryl Streep som ga den pedofili-dømte Roman Polanski stående ovasjon under Oscar-gallaen for få år siden.

INNRØMMER OVERGREP: Den Oscar-belønnede skuespilleren har fått stor berømmelse for sine evner foran kameraet. Nå kommer imidlertid historier om overgrep mot 14 år gamle gutter frem. «Unnskyld», sier Spacey offentlig på sine kontoer på sosiale medier. Spørsmålet er om venstresiden kan tilgi og gå videre – eller faktisk stå bak sin egen påståtte moral og pussyhats-demonstrasjoner. (Foto: Kevin Spacey på premiere for House Of Cards som går på Netflix).

Men vil det få konsekvenser? Vil Hollywood implodere? Vil venstremassene som tok til gatene med sine «pussyhats» igjen toge ut og skrike ut mot Kevin Spacey, Ben Affleck og Bill Clinton? Vil Madonna ønske å sprenge Hollywood i filler slik hun skrek mot Trump og Det hvite hus? Vil Ashley Judd kalle seg selv «nasty woman» og hisse til kamp mot etablissementet? Vil kinogjengere ta avstand fra studioene, regissørene og skuespillerne som mellom og under filmene sine begikk overgrep mot såvel gutter som jenter, både mindreårige og eldre?

Vil norske medier og filmskribenter igjen hylle filmer og studioer for filmer når de nå vet sannheten?

Hvis ingen reagerer – så er dobbeltmoralen og forråtnelsen så stor at den kan ses fra månen. Og venstresiden har frasagt seg ethvert krav på moral og anstendighet i uoverkommelig fremtid.

Skrevet av

Magnus Kristiansen

Fast skribent på Frieord. Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.