DAGENS BILDE: Sylvi Listhaug, venstresiden og media

Tegning: @StegetEfter. Tekst/grafikk: Frieord.no
DAGENS BILDE

Det går hardt for for seg i det offentlige ordskiftet mellom de blåblå og de rødgrønne om dagen. Spesielt har Sylvi Listhaug igjen blitt singlet ut for hat og hets fra venstresiden. Og media har som vanlig satt seg på tribunen bak Støre & Co for å heie frem sine egne i håp om en seier.

 • Ragnar Lodbroge

  Hvis der er nogen som troer at journalister er ekstremt røde i Norge
  https://www.information.dk/2007/07/ni-10-journalist-studerende-roede

  • Feliciano

   Klippet fra artikkelen.

   «Ni ud af 10 journalist-studerende er røde
   Regeringen og Dansk Folkeparti får kun lidt over 10 procent af stemmerne blandt landets kommende journalister, viser ny undersøgelse. I branchen finder man det ikke specielt problematisk«

   Det samme fenomenet har vi i Norge. Hadde journalistene bestemt så hadde vi hatt en regjering bestående av Rødt, SV, MDG og AP.

   • Tambar

    Ja det er nok ikke ulikt det var i industrien her hjemme på 60-70 tallet. Meldte du deg ikke inn i LO eller stemte AP… så ble du ikke lenge i den jobben. Heldigvis er det slutt på det der. Men i Norske medier er det nok desverre slik fremdeles. En stor skam.

 • alexanderramsland

  Stemmer man FRP er det nok fint liten sjangs for å få jobb i noen nyhetsredaskjon her til lands.

 • Axel

  Medieundersøkelsen som gjøres hvert år tar «tempen på journalisters politiske preferanser».
  Og ja, de stemmer knallrødt… vi har statistikk på det.
  Jeg henviser alltid til denne undersøkelsen når noen bestrider at journalistikken er venstrevridd.

  https://journalisten.no/2017/05/norske-journalister-stemmer-fortsatt-knallrodt

  https://www.medier24.no/artikler/dersom-journalister-fikk-bestemme-ville-rodt-mdg-og-sv-til-sammen-vaert-dobbelt-sa-store-som-hoyre-pa-stortinget/382840

 • Hans Hansen

  Hold kjeft, les og lær:

  Listhaug gjør en flott innsats mot innvandring og sataniske islam. Hun får min støtte.
  Moxnes vil senke millionlønningene til svina på Stortinget. Han mener de tjener for godt pluss at ved å kutte lønningene vil stortingsrepresentantene selv bidra til å betale egen fadese med stortingsgarasjen. Han får min støtte!!

  Altså Frp og Rødt?!! Slutt å bable om venstre-høyreside i norsk politikk. Erna, statsminister og Høyres leder, gir skamløst sin støtte til islamister og deres gnål om retten til å bruke hijab-niqab-burka!! Hun er like bedriten som Støre, Solbakken, Grande, prestegutten og resten av kostebinderiet på Stortinget!!