DAGENS BILDE: Stortingsvalget i Norge anno 2097

KAN DET SKJE? Over ser vi representantene fra Salafist-Høyre, Jihad-Venstre og Kalifat/Miljøpartiet. Utfordrerne fra Ahmadiyya-Fremskrittspartiet kan ses i nederste rad. Helt nederst til høyre var eneste representant for Yezidiene, men han ble borte rett etter at bildet ble tatt og er ikke sett siden. Det er lett å humre litt over et slikt scenario men i mange land og områder har det blitt en virkelighet. (Foto: Illustrasjonsbilde).
DAGENS BILDE

Ifølge SSB og rapporter laget på vegne av myndighetene (Brochmann-rapporten), så vil Norge være en nasjon hvor urbefolkningen er i minoritet i år 2100. I hovedstaden Oslo vil man oppleve dette allerede i årene 2035-2040. Vi vet hvordan partiledere og stortingspolitikerne ser ut i dag. Men hvordan vil de se ut ved stortingsvalget i 2097, hvis Norge fortsetter med åpne grenser og null vekst hos urbefolkningen?

Og altså, for dere som måtte tro at dette er HELT hinsides. Her er noen politiske valgkamp-plakater fra Europa de siste årene.

«VELKOMEN» (Skrivefeilen kan ses på T-skjorta): Kristelig Folkepartis Dagrun Eriksen smiler etter at hun og partiet har vedtatt at Norge skal ha åpne grenser til den tredje verden. Kanskje det skulle vært en ekstra «0», der også, slik at politikerne i virkeligheten ønsker 100.000 velkommen til Norge? Dette siste bildet er ikke en valgkamp-plakat, men hva norske politikere ønsker for vårt land og våre etterkommere. (FOTO: Ned Alley / NTB scanpix)