DAGENS BILDE: 8. mars, kvinnekamp og hijab

BJELKEN I ØYET: Venstresiden og feministene har kjempet hardt og lenge slik at en totalitær og kvinnefiendtlige ideologi har fått fotfeste i Norge. (Tegning: @StegetEfter, tekst: Frieord.no).
DAGENS BILDE

I dag er det 8. mars. Kvinner og kvinnesaksforkjempere har marsjert i norske gater og ropt ut slagord og holdt opp paroler. Men et eller annet sted snek islam seg inn og fikk tilogmed æresplassen på dagen. Islam mener at kvinnen kun er verdt halvparten så mye som mannen og må dekke seg til. Dette aksepteres og hylles av deltakerne på 8. mars arrangement over hele Norge. Og av media selvfølgelig.

Samtidig som norske feminister og muslimer hyller det kvinneundertrykkende plagget hijab, så ble en modig iransk kvinne dømt til to års fengsel for å ha tatt av sin i Iran.

Vi holder vel ikke pusten mens vi venter på at norske feminister skal vise henne den respekten og hyllesten hun fortjener.

JENTA FRA GHELAB GATE: En iransk kvinne tok av seg hijaben i protest mot den undertrykkende praksisen og behandling kvinner har i islamske land. Hun ble senere arrestert med 29 andre kvinner. I dag kom dommen på to års fengsel for kvinnen på bildet. I Norge hadde hun blitt kalt «husneger» og angrepet av den politiske venstresiden, samt norsk presse, slik Resetts journalist Shurika Hansen har opplevd. (Foto: Privat).

 

 • Vesperian
 • Gjermund Hougen

  Stadig flere kvinner konverterer til Islam. Så det er vel ikke noe å undre seg over at de fleste kvinner (feminister) ser opp til Islam som noe stort og hellig, samtidig som de omfavner og forsvarer muslimene som de anser som vår tids hellighet med sine kvinne uniformer. Så med en muslim forsvarende statsminister og Islam forkjempende regjering og storting er det vel bare å innføre islam sin poltikk og påby uniformen kvinnene ser opp til!

  • jonas

   «stadig flere kvinner konverterer til islam» Har du noe forskning eller kilder som begrunner den påstanden?

   • Gjermund Hougen

    Det var et meget bra program både på Dansk TV2 og SVT kunnskaps kanalen i forrige uke. Annbefaler SVT og Dansk TV2 som sender flere fine dokumentarer om Islam. I kveld er det en dokumentar om muslimer i USA klokken 16:20 på DR2. Blant annet om trenings leirer de har i Rocky Mountains, annbefales!

 • Ragnar Lodbroge

  Venstre siden er jo inte de smarteste mennesker på jorden, de har en for kærlighet for syke ideologier som, Kommunismen, Sosialismen, Nasismen og idag Islamismen

  • Donald Duck

   Du har helt rett.

  • Hans Hansen

   Ops! Du glemte høyresiden! Høyres leder og Norges statsminister hyllet diskriminerende og undertrykkende muhammedanisme og «retten» til å bære hijab på kvinnedagen, 8 mars.

 • Åshild Dahl Figenschou

  I dag har sønnebengelen og jeg feiret kvinnedagen med å gå på restaurant og så spille x-box resten av kvelden med boller og brus , mens min kone jobbet 24 timers skift . Driter i hele kvinnedagen . Ravn Figenschou.

 • invernes

  Takk og pris 9 mars i dag ! alle sharia lesbene ligger og sover ut rusen.

 • Hans Hansen

  Ernas Norge er blitt et hyklersk skrekksamfunn. Værsågod, her har dere høyresiden: disse kvinnfolka som gikk i tog 8 mars ser muslimene på som horer. Modige kvinner i islamske land som kaster hijaben ble ikke nevnt med et ord i parolene i 8 mai toget. Vår egen statsminister dolker norske patrioter i ryggen samtidig som hun hyller islam og retten til å bruke hijab. Jeg gremmes.