DAGENS BILDE: 8. mars, kvinnekamp og hijab

BJELKEN I ØYET: Venstresiden og feministene har kjempet hardt og lenge slik at en totalitær og kvinnefiendtlige ideologi har fått fotfeste i Norge. (Tegning: @StegetEfter, tekst: Frieord.no).
DAGENS BILDE

I dag er det 8. mars. Kvinner og kvinnesaksforkjempere har marsjert i norske gater og ropt ut slagord og holdt opp paroler. Men et eller annet sted snek islam seg inn og fikk tilogmed æresplassen på dagen. Islam mener at kvinnen kun er verdt halvparten så mye som mannen og må dekke seg til. Dette aksepteres og hylles av deltakerne på 8. mars arrangement over hele Norge. Og av media selvfølgelig.

Samtidig som norske feminister og muslimer hyller det kvinneundertrykkende plagget hijab, så ble en modig iransk kvinne dømt til to års fengsel for å ha tatt av sin i Iran.

Vi holder vel ikke pusten mens vi venter på at norske feminister skal vise henne den respekten og hyllesten hun fortjener.

JENTA FRA GHELAB GATE: En iransk kvinne tok av seg hijaben i protest mot den undertrykkende praksisen og behandling kvinner har i islamske land. Hun ble senere arrestert med 29 andre kvinner. I dag kom dommen på to års fengsel for kvinnen på bildet. I Norge hadde hun blitt kalt «husneger» og angrepet av den politiske venstresiden, samt norsk presse, slik Resetts journalist Shurika Hansen har opplevd. (Foto: Privat).