VIDEO: Eldre vestlige kvinner misbruker og leder flyktningbarn inn i prostitusjon

FLYKTNINGER/OVERGREP

Flyktningkrisen har brakt med seg mange problemer til Vesten. Konflikter, uro og kriminalitet har blitt vanlige i mange europeiske land. Men et problem har blitt mindre omtalt.

Vestlige kvinner som før reiste til Afrika og Midtøsten for å ha sex med unge gutter og menn, oppsøker dem nå direkte på flyktningleirene her i Europa og plasser der de ferdes i byene. En video fra Østerrike viser at dette ikke er enkeltsaker men et reellt problem. Fenomenet finnes også i Skandinavia.

I Sverige kalles de «Batik-hexor«, her i Norge har vi tidligere valgt å oversette det til «Kultur-heks».

De kommer i mange former. Noen jobber på flyktningmottak, som mottaksledere i kommunen, som hus-verter, hos hjelpeorganisasjoner eller er politisk engasjerte på venstresiden i flyktningspørsmålet. Andre igjen tar kontakt personlig på plasser der de vet flyktningbarna befinner seg.

VIDEO: Svenske kvinner og «afghanerguttene» – bråk og gråt da voksne menn måtte forlate Sverige

SEX-TURISME: Det er skrevet mye om mannlig sex-turisme i norske medier. Mindre har vært skrevet om den kvinnelige sex-turismen, som foregår i all hovedsak til Afrikanske land. Eldre kvinner reiser for å ha sex med unge, gjerne fattige og sårbare, gutter og menn. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Ansatt på flyktninghjem for gutter ga mindreårige lapdance

600.000 kvinnelige sex-turister

Sex-turismen blant kvinner til Afrika og Midtøsten har vært et tabu-tema i mange år. Kvinner i 40-50 og helt opp i 70-årene reiser jevnlig til blant annet Gambia, Tanzania og andre afrikanske land. Men land som Cuba, Jamaica, Tyrkia og Vietnam er også på listen over destinasjoner hvor hvite, vestlige kvinner reiser for sex.

Det er estimert at minst 600.000 kvinner  reiser på slike sex-ferier hvert år. Ifølge en artikkel skrevet i den britiske avisen Daily Mail er en viktig årsak til at kvinnene velger ikke-hvite partnere at man ønsker å vise at man er en «antirasist».

Det har etterhvert blitt et problem at kvinnene pådrar seg alvorlige seksuelle sykdommer og så sprer dem videre til sine partnere og familier i hjemlandene.

Les også: Mange frivillige arbeidere drar til flyktningleire for å ha sex med asylsøkerne

SEX-TURISME: En eldre hvit kvinne har reist til et ikke-europeisk land for å ha sex med fremmede menn. Som betaling får guttene og mennene bo på hotellene, spise på restauranter, gaver og kontanter i retur.

Les også: Kvinnelig mottaksleder i Sverige hadde sex med asylsøkere på mottaket

Ville helst ikke skrive om det

Ungdomsmagasinet «Biber» i Østerrike omtaler imidlertid temaet i en egen «flyktning-utgave». Den kvinnelige journalisten Melisa Erkhurt forteller at man først hadde betenkeligheter med å skrive om temaet, da man ikke ønsket å bringe kvinnelige bistandsarbeidere inn i «diskusjonen». Det passet ikke inn i det politisk korrekte nyhetsbildet og var i utgangspunkt noe man ikke ønsket å formidle. Men den kvinnelige journalistens moral og ærlighet vant denne gangen og reportasjen så til slutt dagens lys.

Les også: Kvinne i Østerrike ga afrikansk asylsøker husly – ble funnet voldtatt, kvalt og drept

MAGASIN: Det østerrikske ungdomsmagasinet «Biber» har motvillig omtalt sex-industrien i landet, der eldre kvinner påtvinger seg unge gutter og menn for sex. (Foto: Biber.at).

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

Fenomenet med kvinnelige arbeidere og søken etter sex med flyktninger og asylsøkere er noe som finnes i alle vestlige land. Det unnskyldes som regel med at det er kvinner som kommer fra lange forhold uten nærhet eller sex, eller kvinner som har vært i voldelige og vanskelige ekteskap.

Debatten går gjerne om det skal kalles voldtekt, prostitusjon eller sex-turisme. Mange av guttene og de unge mennene som blir utnyttet av de eldre, hvite kvinnene, er som regel i en svært utsatt og vanskelig livssituasjon. De kan være fattige gatebarn, ha ansvar for syke slektninger i Afrika, eller være alene i Vesten, og sårbare for noen som tilbyr dem trygghet, nærhet og penger.

Les også: Venstreorientert politiker voldtatt av flyktninger – løy til politiet for å unngå «rasisme»

«PARADISE LOVE»: Bildet viser en eldre vestlig kvinne i en nær og sensuell dans med en fremmed gutt/mann i et afrikansk land.

Les også: Eldre svensk kvinne inviterte flyktning hjem for å lage mat – ble voldtatt

Svenske kvinner til sengs med flyktningbarn

I Sverige har temaet eksplodert på sosiale medier det siste året. Etter at blogginnlegg, tekstmeldinger og eposter har blitt avslørt og publisert.

Her er et utdrag fra en blogg hvor en svensk eldre kvinne forteller om at hun til slutt tok et flyktningbarn i sin egen seng og hadde sex med ham:

«Enligt kvinnans text är sexuella relationer mellan kvinnorna och de så kallade flyktingbarnen omfattande. I sin text om en av sina sexnätter med ensamkommande skriver hon»:

«Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ta honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra», skriver hon i sin text.»

«DET ER GREIT»: Kvinnen får støtte fra andre flyktningmisbrukere da hun spør om det er greit at hun går i seng med et flyktningbarn, selv om hun aldersmessig kunne vært hans bestemor. (Foto: Blankspot.se).

Les også: Småbarnsmor lot flyktninger flytte inn i huset – datteren (10) ble seksuelt misbrukt

LIKER UNGE GUTTER: I Sverige har spesielt eldre svenske kvinner stått på barrikadene for å hente inn unge gutter og menn til landet. Det finnes flere tilfeller der de også tar med seg flyktningbarna hjem og har sex med dem. (Foto: Facebook).

Les også: Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

Det har sågar gått så langt at en av disse eldre svenske kvinnene voldtok en påstått 14 år gammel gutt hun hadde tatt med seg hjem fra et asylmottak. Hun er siktet i svensk rett og venter på dom.

Les også: 17-åring på flyktninghjem seksuelt misbrukt av kvinnelig eier

Videoer

Den bosniske flyktningen og Youtube-bloggeren «The Angry Foreigner» er bosatt i Sverige og har laget en video om temaet. Språket er på engelsk.

Her er en annen video som omhandler temaet.

Les også: Mona Bentzen bak angivere til afghanske myndigheter