Fire personer skadet i slagsmål med kniv og slagvåpen ved asylbolig på Randaberg

Fra Stavanger Aftenblad:

– Tre av personene vil bli tatt inn til avhør i ettermiddag eller kveld, sier vaktleder Margareth Leedal i politiet.

– Det kom flere meldinger inn til politiet om et har vært et større slagsmål og at det ble brukt kniv og slagvåpen. Politiet var relativt raskt på stedet. Vi har kontroll nå og prøver å nøste i trådene. Det er 5–6 involverte personer som vi har kontroll på, opplyste innsatsleder Vidar Olsen i politiet til Aftenbladet.

Slik vi ser det akkurat nå er det ikke noen alvorlige skader. Det er folk med kuttskader og risp, og folk med slagskader, muligens fra en metallstang. Det er minst tre personer som er kjørt til sykehus for sjekk, og vi har kontroll på de andre personene, sa innsatslederen onsdag kveld. (Sitat slutt).

Flere lesere har imidlertid sendt Frieord mail med informasjon om at det i denne veien eksisterer en såkalt omsorgsbolig for ikke-vestlige innvandrere med asylstatus. Det blir også påpekt at ingen av lokalavisene har villet gå ut med denne informasjonen til sine lesere og at man valgte å fjerne kommentarfeltet under artikkelen i blant annet Stavanger Aftenblad, etter at lokale lesere begynte å kommentere hva som faktisk hadde skjedd.

Stavanger Aftenblad har heller ikke villet dele saken på sosiale medier som Facebook, der leserne kan kommentere.

ASYLBOLIGER: Ifølge e-poster Frieord har mottatt skal dette ha vært lærerboliger tidligere, før kommunen ved helse og omsorg overtok dem. I dag skal de være brukt av mennesker med asylrelatert bakgrunn. På onsdag kveld skal det ha vært et større bråk på gaten utenfor boligene hvor det ble brukt kniver og slagvåpen. (Foto: Google Streetview).